Scroll Top

Трансформации

Всяка една от тези снимки предизвиква у мен сълзи от радост! Зад тях стоят истории, отношения,  характери и променени животи. Гордея се с тези момичета и те го знаят! Техните успехи са и мои. Те са част от моя отбор!

#TEAM MNF BABES

Стани една от тях!
Те успяха, можеш и ти! Трябва просто да направиш първата крачка!
Ще ти помогна да влезеш в най-добрата си форма така, както помогнах и на тях!
Кристина Георгиева

От съвместната ни работа с Моника Наумова мога да кажа, че тя е изключително добре подготвен професионалист и човек отдаден да помага на хората да бъдат здрави и да си върнат самочувствието.

 

Ние работим от разстояние, но това не ни пречи да постигаме отлични резултати. Благодарение на нея се научих как да се храня правилно, как да тренирам, как да се вслушвам в тялото си. Преди ми беше изключително трудно да приготвям храна за всички, тъй като всеки хапва различно. Благодарение на нейните съвети, относно организирането на покупките и тяхното приготвяне, сега с лекота приготвям храна за себе си, за мъжа си и детето си.

 

Щастлива съм, че тя е мой ментор и мой мотиватор! ❤

 

Tрудно e човек да се напише коментар за нея. Думите не стигат, за да опишат всичко, което прави за хората! 🥰

Ивайла Нотева

Мечтай! Колкото и трудно да е, не се предавай! И никога не спирай! 🙏  

 

До скоро, дори не вярвах, че ще стигна до тук… Но благодарение на този диамант Моника Наумова, който не спря да вярва в мен, повярвах и стъпка по стъпка успяваме заедно! 💎 💜

 

С нея се работи толкова лесно и приятно! Толкова съм щастлива да виждам как се променям, само тя успя да ме преобрази!

 

Професионалист на високо ниво!

 

Благодаря ти, Мони, ти си истинско чудо, треньор и приятел! 🙏💎 💜

 

Ще благодаря милион пъти, че те срещнах, че сбъдваш моя мечта… 💜💜💜

Мериям

Много съм щастлива и още по- мотивирана! Прекрасно е да се работи с теб! ❤

 

Единственото, за което съжалявам е, че не се реших по – рано да се свържа с теб. Благодаря ти за оценката и резултатите ми до тук.

 

Наистина чувствам как тялото ми се промения и мазнините се топят. Ако преди съм сваляла килограми по „всевъзможни“ начини, освен цифра на кантара е нямало друга разлика. Сега всички около мен и самата аз съм изненадана от промяната на тялото ми и то за толкова кратко време.

 

Дори обмислям и да започна да тренирам във фитнес, нещо, което ми се струваше невъзможно да се престраша да направя, но благодарение на теб съм изпълнена с мотивация за промяна!

Вани

Благодаря ти за изминалата година, Мони!

 

За всичко, което направи за мен! За всичко, на което ме научи и за навиците, които ми помогна да изградя!

 

Едно от най-добрите решения, които направих за тази година, беше да ти се доверя!

Глория Николова

Mного съм доволна от съвместната ни работа и от постигнатите резултати заедно!

 

Възхитена съм от това как изглеждам и ти благодаря от сърце за прекрасното отношение и страхотния режим!

 

Просто си перфектна и на всеки, който ме е разпитвал досега как успях да променя тялото си толкова бързо, разказвам с удоволствие за теб! ❤️😘

 

Снежана Манова

Мони, ти си страхотна! 💙🤗  Никога не съм срещала треньор, който е толкова отдаден и мотивиращ. Благодаря ти за подкрепата, която оказваш.

 

 Начинът, по който обясняваш процеса, ме мотивира още повече и нямам намерение да се отказвам. 💙  

 

В събота, след измерванията се замислих, че за първи път толкова ми харесва пътя на промяната, цялата трансформация, която усещам, не само физически, но и психически. И определено това се дължи на теб и на твоя професионализъм, начина ти на комуникация, позитивизма ти. 💙

 

Днес като се загледах в огледалото и виждам промяна дори от събота и нови мускули по краката. За жалост, в момента дрехите от миналата година – лятото ми седят като подарени.😄

 

За цикъла, откакто почнах режима и добавките, които ми предписа, има огромна разлика. Няма я тази ужасна болка, супер нормално се получава, като на почти всяка жена, без повръщане, виене на свят…“

Ванина Пенева

Следях Моника от известно време в социалните мрежи, тъй като любителски се наслаждавам на жените в бодибилдинга. За мен тя изпъкна с перфектни пропорции, хъс, постояннство и отдаденост.

 

Дори нямах представа дали се занимава с онлайн коучинг, когато я потърсих. Тя веднага откликна, информира ме какви услуги предлага и аз реших директно да скоча в дълбокото и да се запиша за 16 седмичен онлайн коучинг.

 

Преди изобщо да започнем, тя събра огромно количество информация за мен – тренировъчни и хранителни навици, опит във фитнеса, ежедневието ми и дори изследвания, правени през последните 6 месеца. 🔎 След внимателно прочитане на всичко това, изготви за мен персонален хранителен и тренировъчен режим и суплементарен план. 📑

 

По време на тези 16 седмици мотивацията ми не спадна нито за миг, не пропуснах и нито една тренировка. Получавах обратна връзка всяка седмица, която беше детайлна и лесна за разбиране. 💌 Винаги е била на линия, когато съм имала допълнителни въпроси. Мотивацията ми не спадна основно и благодарение на нея – тя винаги намираше добра дума, с която да ме мотивира да не излизам от пътя, по който съм поела.

 

Отдадеността и е на 150%❗️ Професионализмът, позитивизмът, подходът също❗️ В края на тези 16 седмици ние постигнахме желаните от мен килограми ✔️ , направихме цялостна рекомпозиция на тялото ✔️  и също така свалихме 10 см от ханша ✔️ , 7 см от талията ✔️  и по 5 см от бедрата ✔️. Всичко това не остави никакво съмнение в мен с какъв невероятен човек си имам работа и веднага си продължих онлайн коучинга за още 16 седмици. Вече сме на седмица 24 и тя продължава да бъде все така отдадена на мен, както беше в началото. И след тези 16 седмици смятам пак да продължа работата си с нея.

 

В днешно време треньори могат да се намерят под път и над път. Моника е една❗️❤

 

Станислава Пировска

Който и да ме попита как съм влязла във форма, винаги разказвам за Моника!

 

Прекрасен млад човек, отдаден на 100 процента на работата си!

 

Винаги ще съм благодарна за това, което постигнах благодарение на нея❗️

 

Спокойна съм, че и занапред ще мога да разчитам на помощта и.

 

Благодара отново❗️ ❤

Снежина Манова

От години следя Мони като състезател, за мен тя винаги е била номер 1 като цялостна визия, излъчване, перфектни пропорции и отдаденост!Веднага щом видях, че предлага онлайн коучинг, нямах и момент съмнение, че искам тя да бъде мой треньор и ментор.

 

Първото нещо, което ми направи впечатление е, че Мони ми звънна и изговорихме както хранителния режим, така и тренировките ми.
Този тип персонално отношение определено ме грабна! Показа, че тя бе проучила всичко за мен! 

След старта на работа заедно, тя се показа не само като истински професионалист, какъвто е, но и като приятел и наистина един прекрасен човек, който винаги е насреща за всичко, което съм питала!   💙

 

За тези 8 седмици не е имало момент на демотивация!

Просто нейният професионализъм и начинът, по който подробно обяснява целия процес, помагат да видиш по-мащабно цялата картинка и да не се фокусираш върху малките проблеми и спънки. 

Мери

Искам да ти благодаря за съвместната ни работа. Наистина направи чудеса с мен, както с физиката, така и допринесе за едно по-голямо спокойствие в мен, даде ми много голяма увереност, показа ми че няма невъзможни неща! Работата ми с теб ме накара да повярвам и да започна да ДЕЙСТВАМ и в работен план!

 

Килограмите и начина, по който изглеждах се бяха превърнали в основен проблем за мен,създаваха ми изключително големи комплекси, а това се отразява и в работен и в личен план. Виждам, че ме чака още доста работа, но ти постави едни здрави основи и аз ще се старая да се придържам към тях.

 

Едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ и още един път доказа, че си ПРОФЕСИОНАЛИСТ!  ❤

 

Хранителния план и тренировъчния режим са просто перфектни, изчистени и ясни, даващи резултати!

5

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.